Avatar

Marvin Breemer

OffLine
Member since: dinsdag 15 januari 2019
Last Visit: woensdag 10 april 2019
Details
Gebruikersnaam
Marvinbreemer
Naam
Marvin
Achternaam
Breemer
Details bedrijf
Naam bedrijf
In Balance Podotherapeutisch Centrum BV
Website bedrijf
http://inbalance-podotherapie.nl/
Economische sector
Human health and social work activities
Beschrijving activiteiten bedrijf

In Balance Podotherapie is geschikt voor sporters, kinderen en mensen met voet, knie, heup of (lage) rug problematiek.

 

(Top)sporters kunnen terecht bij In Balance Podotherapie podotherapeuten omdat onze intelligente inlegzolen hun preventief begeleiden om zonder problemen op het hoogste niveau zo lang mogelijk actief te blijven. Maar ook kan een juiste sturing vanuit de voeten heel wat acute problemen oplossen.

Kinderen kunnen ook terecht bij In Balance Podotherapie! De intelligente inlegzolen helpen kinderen in hun groeifase: bepaalde foute voetfuncties op latere leeftijd vinden hun oorzaak tijdens de kinderjaren. Kindervoetjes van 6 tot 14 jaar hebben een ideale soepele structuur om met inteligente inlegzolen voor een duurzame oplossing te zorgen. Ook hier zal het juiste schoenadvies een belangrijke rol spelen.

Het is een groot voordeel om tijdig te starten met In Balance functionele zooltherapie bij kinderen. Het zou ideaal zijn om kinderen op de leeftijd van 6 à 7 jaar Podotherapeutisch-biomechanisch te laten screenen. Op dat moment is de kindervoet nog in volle ontwikkeling, is er nog veel kraakbeen aanwezig en zijn de groeischijven nog niet gesloten.

Dat zijn ideale voorwaarden om foute voetjes podotherapeutisch met intelligente functionele zolen op het rechte spoor te zetten. Meer dan voor wie ook gelden hier de regels betreffende het dragen van de juiste schoenen.

Others
Business Roadmaps coach
Tim Mullens