Dit zijn de adviseurs die voor u klaar staan

 

Jean-Paul Urlings, BizzDom

Jean-Paul Urlings is eigenaar / oprichter van het bedrijf BizzDom. BizzDom staat voor de combinatie van 'business' en 'wisdom', dus slim zaken doen. BizzDom helpt bedrijven om hun bedrijf slimmer te organiseren, om hun groeiambities te realiseren. Groei die een ondernemer niet realiseert door alles zelf te doen, maar door slim samen te werken met partners. BizzDom biedt steun aan individuele bedrijven via het www.BizzAccelerator.biz concept. En steun in groepsverband, via de Roadmaps programma's.

Pedro Nijsen, NewDeas Business Development

Sinds de oprichting van mijn bedrijf NewDeas Business Development in 2012 focus ik me op het omzetten van innovatieve ideeën/concepten naar concrete business. In de eerste jaren heb ik dit volledig vanuit de rol van adviseur gedaan.  Meerdere succesvolle trajecten bij MKB’ers en met innovatieve start-ups zijn het bewijs dat mijn aanpak resultaat brengt. De laatste 2,5 jaar ben ik, naast de rol van adviseur, meer zelf gaan ondernemen. Samen met mijn compagnons bouw ik met succes aan de groeibedrijven Vandaag Zorgvernieuwing en Ultimateinstability. Mijn motto: think big, start small, grow fast!

Patrick Vroomen, TopChange

Al 25 jaar in de business waarvan 18 jaar als ondernemer. Gespecialiseerd in programma- en projectmatig ontwikkelen van mens en organisatie. Creatief en toegankelijk met focus op resultaat.

Rob Meesen, TopChange

Ik ben al meer dan 25 jaar actief op het gebied van Management & Organisatie en Ondernemerschap & Innovatie. Vanaf 1990 in diverse management- en directiefuncties en sinds 2005 als ondernemer. Met mijn kennis, ervaring, strategische partners, free agents en netwerk kan ik in iedere organisatie het businessmodel verbeteren, versnellen of vernieuwen.

Ingrid Relou, Atalanta Business Development

Achtergrond in de Biochemie en 10+ jaar ervaring in strategie en business modelling voor de medische technologie, life sciences en maakindustrie. Producten en diensten eerder en sneller naar de markt brengen is haar passie.

Tim Mullens, Mullens Sports & Health Innovations

Tim Mullens is eigenaar en oprichter van Mullens Sports & Health Innovations. Wij ondersteunen ondernemers in het valideren van hun Sports of Health Innovaties. Door middel van onderzoek genereren we de waardepropositie onder het product. Dit zorgt voor een verhoogde impact op de markt. Tim heeft een topsport achtergrond en integreert de topsport mentaliteit in business development. We validate innovations!